Celkové výsledky 2018

7.11.2018

Do sekce Ke stažení vloženy celkové výsledky Kopce 2018. Červeně a modře označení závodníci, t.j. ti, kteří se umístili v kategorii do 6.místa a zároveň splnili podmínku účasti v nejméně 5 závodech, budou slavnostně vyhlášeni 24.11. po skončení samostatného závodu Chodovský kros (bližší info bude v samostatném příspěvku). Na tento běh i na vyhlášení v salónku hotelu Globus jsou samozřejmě zváni i všichni ostatní.

Krátké shrnutí letošního ročníku od Marušky Pštrossové a Petra Nováka:

Kamarádi a příznivci kopců,

Končí nám jubilejní 25. ročník naší soutěže, zúčastnilo se vás celkem 2 029 běžců ve všech 20 bodovaných závodech, v průměru je to zajímavý počet běžců na jeden závod a to 101 a půl závodníka.

Stejně jako v loňském roce byl nejvíce obsazeným závodem běh Lochovice – Plešivec (191 závodníků), zde účast pozvedá zařazení i do Českého poháru v bězích do vrchů a Brdského běžeckého poháru. Na druhém místě to byl oblíbený zimní „Čerčanský Chlum“(143 závodníků) a třetí nejvyšší účast zaznamenal běh Komořany – Čihadlo  (135 závodníků).

Nejvyšší možný počet bodů 150 ve svých kategoriích získali:

Rychecký Tomáš – kategorie M 50-59 let

Vitásek Josef – kategorie M 60-69 let

Bartošová Veronika – kategorie Juniorky

Vavrušová Helena – kategorie Ž 55-64 let

Svobodová Dana – kategorie Ž 65 a více let

Všem moc gratulujeme ke skvělým výkonům!

Celý letošní ročník soutěže a to 20 závodů letos odběhali dva borci:

Rychecký Tomáš

Starý Stanislav

Do nadcházejícího roku 2019 Vám jménem celého Spolku KOPEC přejeme všechno nejlepší,  hodně zdraví, štěstí i sportovních úspěchů.