Listonošův krpál – rozdělení na 2 akce

15.5.2020

Velký zájem o účast na Listonošově krpálu nás sice těší, ale zároveň to trochu komplikuje, protože bychom se nevešli do stovky povolených účastníků akce (počítají se i pořadatelé). Z toho důvodu musíme přistoupit k již avizovanému rozdělení na 2 akce a přijmout následující další opatření:

– Závod bude rozdělen do dvou vln, jejichž účastníci se nesmí vzájemně potkávat.

– Prví vlnu tvoří kategorie Junioři, M20-39, M40-49 a M50-59. Tato vlna odstartuje v 11:00.

– Druhou vlnu tvoří kategorie zbývající, tzn. M60-69, M70+, Juniorky, Ž20-34, Ž35-44, Ž45-54, Ž55-64 a Ž65+. Start této vlny se posouvá až na 12:00. Abychom zabránili setkání s první vlnou, prosíme o příjezd/příchod na místo konání až po 11:00.

– Aby se závodníci první vlny nepotkali s vlnou druhou, doporučujeme návrat delší cestou (přes Vrané) a nepospíchat, abyste do místa startu dorazili až po 12:00, případně se do místa startu nevracejte vůbec (startovní čísla můžete odevzdat v cíli)

– Pro kategorie Juniorů a Juniorek výjimečně neplatí bod 6 pravidel o startu mimo svou kategorii, tzn. že smí startovat v libovolné z obou vln, aniž by byli jakkoliv bodově postiženi – pořadí těchto kategorií bude tedy stanoveno na základě času a nemusí běžet s příslušnou vlnou. Toto opatření přijímáme, abychom nekomplikovali dopravu rodičů a dětí.

– Na akci je zakázána účast osobám, kteří mají příznaky virového infekčního onemocnění, především zvýšená teplota, kašel, dušnost, náhlá ztráta čichu či chuti

Doufám, že pochopíte tato opatření, jakkoliv jsou pro vás omezující, ale nemůžeme si dovolit nedodržet stávající hygienická opatření. Jsme si vědomi, že některým z vás nebude rozdělení do vln vyhovovat, ale nějak to rozdělit musíme, tak pokud nemůžete nebo nechcete cestovat odděleně, použijte prosím zdravý rozum a pohybujte se v širší lokalitě konání tak, aby nedocházelo k nežádoucím kontaktům.