Aktualizovaná termínovka

18.5.2020

Aktualizovanou termínovku Kopců 2020 najdete v sekci závody nebo si ji můžete stáhnout zde. Nový termín mají 3 závody:

  • Vrané – Zvole 31.5.
  • Komořany – Čihadlo 11.6.
  • Davle – Nová Březová 22.8.

Ostatní termíny zatím platí beze změny. Jardův kopec a Červená hora se letos pravděpodobně ve formě závodu neuskuteční. Počet závodů tak zřejmě klesne na 18, ale stále platí, že do celkového pořadí seriálu se každému počítá deset nejlepších výsledků. Situace s epidemií ještě není stabilní, takže nelze vyloučit další změny – pokud by z nějakého důvodu počet závodů klesnul výrazněji, může být počet započítaných výsledků redukován – budeme konkretizovat v případě dalšího neuskutečněného závodu.

Informace k nejbližší závodům:

– Až do odvolání platí povinnost registrovat se na závod předem. Sice to vypadá, že od příštího týdne budou povoleny akce do 300 lidí, což určitě nepřesáhneme, ale musíme být připraveni i na opětovné snížení této hranice.

– Závod Vrané-Zvole 31.5. nemá letos hlavního organizátora, uspořádáme ho společnými dobrovolnými silami v mírně nouzovém režimu, takže prosím neočekávejte žádné luxusní vymoženosti typu vyhlášení, ceny, tombola a voda. Slíbit můžeme jen registraci, vaší dřinu na označené trati a snad poměrně rychlé a bezchybné výsledky (v cíli budu já, ale špatně vidím 🙂 ). Zázemí závodu bude v Občerstvovně ve dvoře, Nádražní 102 (hned vedle loňských Kaštanů).