Obnovení závodů – pokyny na Listonošův krpál

5.5.2020

Vzhledem k uvolnění koronavirových opatření, které nám za určitých podmínek opět umožňuje od 11.5. pořádat závody, budeme pokračovat v seriálu Kopců. Prvním závodem bude 17.5. Listonošův krpál, tzn. termín podle původního rozpisu. Protože ale některá omezení trvají, věnujte prosím pozornost následujícím pokynům:

– Registrace k závodu je možné pouze předem elektronicky zde a to nejpozději 24 hodin před startem. Na místě tentokrát už nebude registrace možná, tam si pouze vyzvednete startovní číslo a zaplatíte. Pokud se někdo z jakéhokoliv důvodu nemůže sám přes web zaregistrovat, tak může s dostatečným předstihem zavolat, napsat mail nebo do knihy hostů, případně ho samozřejmě může zaregistrovat kdokoliv.

– Startovné 30 Kč zaplatíte na místě, ale připravte si prosím částku přesně, aby nedocházelo k manipulaci s mincemi.

– Při vyzvedávání čísel a výskytu v prostoru startu a cíle používejte roušky a dodržujte bezpečné rozestupy.

– Roušky můžou sundat pouze závodníci v průběhu sportovní aktivity.

– Neberte prosím s sebou žádný doprovod, počet lidí v místě akce je omezen.

– Start proběhne ve dvou vlnách po 15 minutách, rozdělení bude ještě upřesněno

– Pokud by počet zájemců o závod přesáhl cca 90 lidí, budeme nuceni operativně rozdělit závod na více akcí, což by znamenalo výraznou změnu času startu pro některé kategorie. Toto rozhodnutí bychom učinili až po uzavření webové registrace, proto prosím sledujte tyto stránky i večer před startem.

– Kvůli výše uvedenému bodu prosím, aby se nikdo nehlásil, dokud si není jistý,že opravdu přijede. Start umožníme všem předem přihlášeným, takže není důvod přihlášení uspěchat.

– Je zakázáno plivat a prskat na soupeře a vlastně raději neběhejte moc rychle, ať tolik nefuníte. Stejně tak zapomeňte na uznalé potřesení rukou soupeřům v cíli – to jsou dnes už překonané praktiky starých dobrých časů 🙂

Asi by vás ještě zajímalo, co bude se závody, které se neuskutečnily. Nebude to jednotné. Některé přesuneme na jiný termín (např. Komořany-Čihadlo předběžně 11.6.), o některých ještě budeme jednat (třeba Davle, Vrané-Zvole) a některé se letos pravděpodobně neuskuteční (Červená hora, Jardův kopec).

Petr