Měsíční archiv Červen 2024

Propozice do Hvězdonic

21.6.2024

Vloženy propozice závodu Hvězdonice-Ondřejov. Pozor, je tam jedna podstatná změna – start závodu bude už v 10:30 a ne až v jedenáct, jak bylo původně uvedeno v termínovce.

Výsledky z Berouna

19.6.2024

Výsledky závodu Ivčin kopeček vloženy do databáze a ke stažení. Závod se konal ještě za příznivých podmínek, teplota okolo 20 stupňů, příchod veder se naštěstí o 2 dny opozdil. Účast proti posledním ročníkům spíš průměrná. Bohužel zatím nemám žádné fotky ze závodu, tak kdybyste někdo něco měl, tak pošlete.

Jarda Macák

18.6.2024

Bohužel mám smutnou zprávu. V neděli nás nečekaně a navždy opustil Jarda Macák, dříve závodník, v posledních letech hlavně vždy dobře naladěný pořadatel Jardova Kopce a dobrá duše našich Kopců. Bude nám chybět. Poslední rozloučení s ním bude ve čtvrtek 27.6. v 10:15 v obřadní síni krematoria v Praze-Motole.

Výsledky z Dívčích hradů

10.6.2024

Výsledky závodu Dobývání Dívčích hradů vloženy do databáze a ke stažení. Závod se konal za teplého počasí, trať v dobrém stavu. Solidní účast 82 běžců, ale traťové rekordy tentokrát ohroženy nebyly. Fotky od Martina Digmayera z trati kousek před výběhem z lesa najdete zde. Kromě běhu se už poněkolikáté závodilo i v duatlonu, výsledky zde.

Výsledky z Komořan

9.6.2024

Výsledky závodu Komořany-Čihadlo vloženy do databíze a ke stažení. Závod se konal za nestálého počasí, naštěstí poslední přeháňka byla 3 hodiny před startem a pak už bylo dobře. Trať sice místy mokrá, ale to nezabránilo kvalitním výkonům – Petr Pechek se přiblížil vlastnímu traťovému rekordu na 3 vteřiny. Nicméně jeden rekord přece padnul a to účastnický – 144 běžců už je hodně. Fotky od Martina Digmayera především z překonávání potoka po prvním kilometru najdete zde, fotky z tzv. Hejníkárny od Oty Štrose zde.

Propozice na Čihadlo

4.6.2024

Vloženy propozice závodu Komořany-Čihadlo. Trať je po víkendových deštích místy rozblácená, ale pršet už by nemělo, tak snad vyschne. Přes potok po prvním kilometru je úzká lávka bez zábradlí, kdo si chce zabalancovat na d propastí, tak ji může použít, ale šipky budou vedeny jako obvykle spodem přes brod, je to bezpečnější. Sháníme jednoho dobrovolníka do cíle, případný zájemce ať prosím kontaktuje přímo Petra Eliáše.