Měsíční archiv Červenec 2024

Propozice běhu na Šance

30.7.2024

Vloženy propozice závodu Běh na Šance. Zároveň se předem omlouvám, že výsledky tohoto závodu dám do databáze zřejmě až cca 17.8., protože budu 2 týdny mimo a s omezeným přístupem na internet.

Petr

Výsledky z Libře

28.7.2024

Výsledky závodu Libeř-Radlík vloženy do databáze a ke stažení. Závod se konal za velmi teplého slunečného počasí, možná i proto byla tentokrát účast v porovnání s posledními roky spíš slabší. Fotky ze závodu od Martina Digmayera najdete zde.

Výsledky ze Slivence

24.7.2024

Výsledky závodu Běh za Sliveneckou saní vloženy do databáze a ke stažení. Bylo teplo, ale snesitelně, na závěrečné rovině citelný protivítr, trať suchá. 118 běžců je historicky třetí nejvyšší účast. O kvalitní výkony se postarali hlavně Jirka Kopáč a Petra Kotlíková, kteří shodně zaostali za traťovými rekordy jen 2 vteřiny. Fotky z trati od Martina Digmayera najdete zde, pár fotek ze startu, doběhu a vyhlášení od Ely Truhlářové a Martina Šandery zde a zde. Cílové vide najdete zde.

 

Zrušení závodu Okolo Štěchovického pokladu

23.7.2024

Pozor – Běh Okolo Štěchovického pokladu se kvůli stavebním pracem na mostu ve Štěchovicích a okolí ruší bez náhrady. Vyškrtněte si ho tedy prosím ze svých kalendářů. Seriál tedy bude mít o závod míň, ale nadále platí, že se počítá deset nejlepších – v tom se nic nemění. Děkujeme za pochopení.

Propozice Běhu za Sliveneckou saní

21.7.2024

Vloženy propozice běhu za Sliveneckou sani

Výsledky z Cukráku

19.7.2024

Výsledky závodu Kazín-Cukrák vloženy do databáze a ke stažení. V den závodu se naštěstí ochladilo, takže obvyklá Kazínská vedra se tentokrát nekonala. Trať v dobrém stavu. Jako obvykle vysoká účast – 115 běžců. Fotky zatím bohužel žádné nemám, když je někdo pošlete, tak zveřejním.

Výsledky z Hvězdonic

14.7.2024

Výsledky závodu Hvězdonice-Ondřejov vloženy do databáze a ke stažení. Závod proběhl za příjemného běžeckého počasí, teploty jen mírně přesáhly 20 stupňů. Fotky ze závodu od Martina Digmayera najdete zde.

 

Video z doběhu Plešivce

3.7.2024

Video z doběhu Plešivce najdete zde

Výsledky z Plešivce

1.7.2024

Výsledky závodu Lochovice-Plešivec vloženy do databáze a ke stažení. Závod se vrátil ke svému obvyklému počasí, tzn. že bylo vedro k padnutí. Přesto do cíle doběhlo 165 běžců, letos to bylo zase náročné. Fotky ze závodu najdete zde.