Měsíční archiv Září 2024

Výsledky z Petřínské rozhledny

15.9.2024

Výsledky závodu Běh na Petřínskou rozhlednu vloženy do databáze a ke stažení. Dešti jsme se nakonec přece jen nevyhnuli, ale naštěstí v době závodu nebyl moc silný. Přes nepříznivé počasí se závodu zúčastnilo 112 běžců. O kvalitu se tentokrát postaral Jáchym Kovář, který velmi výrazně posunul 4 roky starý traťový rekord Petra Pechka. Fotky z trati od Martina Digmayera najdete zde. Pár fotek ze startu a vyhlášení od Elen je zde.

Výsledky ze Závisti

7.9.2024

Výsledky závodu Zbraslavská Závist vloženy do databáze a ke stažení. Závod proběhl za velkého horka, což se projevilo na pomalejších časech a možná taky trochu nižší účasti proti předchozím ročníkům – 80 běžců. Trať byla suchá, místy až příliš. Fotky ze závodu od Martina Digmayera najdete zde. Fotky z doběhu od Ely zde.

Propozice na Petřínskou rozhlednu

7.9.2024

Vloženy propozice závodu Běh na Petřínskou rozhlednu.

Výsledky ze Všenor

4.9.2024

Výsledky závodu Všenory-Jíloviště vloženy do databáze a ke stažení. Třebaže už začalo září, počasí bylo jasně letní – slunce, horko, trať suchá. Trať nového závodu s proměnlivým profilem si přišlo vyzkoušet 84 závodníků. Fotky ze závodu od Martina Digmayera najdete zde. Doufám, že se vám nový závod líbil a příští rok přijdete zas.